Serviceabonnementen van uw installatiebedrijf uit Maastricht

CV-STORING UITSLUITEN? SERVICEABONNEMENT AFSLUITEN

Regelmatig en professioneel onderhoud aan uw gasinstallatie voorkomt dat u plotseling zonder warm water zit of dat er gevaarlijke situaties ontstaan door bijvoorbeeld een gaslek. Met een serviceabonnement van Gaswacht Maastricht valt een cv-storing nooit meer koud op uw dak.

Contact opnemen

Voordelen van een serviceabonnement

Warmte en veiligheid zijn twee belangrijke redenen om regelmatig een cv-installateur naar uw cv-ketel te laten kijken en waar nodig onderhoud te plegen. Een serviceabonnement van Gaswacht Maastricht brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Uw cv-installatie blijft up-to-date
  • Lager gasverbruik, dus lagere energiekosten
  • Langere levensduur van uw cv-installatie

24-uursservice

Gasinstallaties werken dag en nacht. Een storing aan uw centrale verwarming, gasboiler of cv-combinatie, kan dus op elk moment optreden. Wanneer dit ook gebeurt, het is altijd erg vervelend. Gaswacht Maastricht begrijpt dit volkomen en staat daarom dag en nacht, 7 dagen per week (dus ook in het weekend en op feestdagen) voor u klaar om de storing te verhelpen. Storingen aan cv-ketels, gasboilers en gasgeisers worden door ons binnen 24 uur verholpen.

Kosten van een serviceabonnement

De kosten van een serviceabonnement zijn per gasinstallatie vanaf € 52,00* exclusief btw per jaar. Daarvoor worden de toestellen jaarlijks door een erkende cv-installateur van Gaswacht Maastricht schoongemaakt en gecontroleerd.


*All-in-abonnement inclusief materiaaltoeslag € 4,00 per maand.

Sluit nu een serviceabonnement af